Remote management

Telemetrie si control de la distanță , instalații industriale

DESCRIERE:

Telemetria permite comunicarea și măsurarea informațiilor despre procese și infrastructuri. Controlul de la distanță  permite acțiuni care pot fi automate sau operate de la distanță . Aceste tehnologii sunt aplicate pe diferite piețe și datorită beneficiilor generate, acestea sunt implementate in majoritatea automatizărilor industriale.
O automatizare modernă se bazează pe aceste tehnologii pentru prevenirea avarilor grave , monitorizare parametrii si eficientizare costuri.Rezultate competitive  pot fi obținute numai printr-un management permanent și eficient. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial să se implanteze telemetrie și remote management  în interiorul automatizărilor .
Pentru a răspunde nevoilor instalațiilor si automatizărilor noastre   dezvoltăm soft dedicat , hardware și parteneriate care permit monitorizarea și utilizarea conexiunii la distanță via VPN , internet , GSM . Utilizând soluțiile oferite de noi, automatizările devin mai performante avand posibilitatea de colectare și reglarea datelor măsurătorilor în zone îndepărtate sau inaccesibile;
Obțineți acces la informații sub formă de date live de la stațiile de pompare, rezervoare, debitmetre și alte dispozitive electronice și hidraulice din sistem sau orice alte periferice harware conectate.
Efectuați reglaje automate sau controlate de la distanță în ansamblurile grupuri pompare , instalatii fotovoltaice , linii proces industria alimentară.
Stocați datele istorice pentru cele mai importante variabile din procese  pentru o analiza ulterioară.
Prevenirea și reducerea la minimum a pierderilor;
Trimite alarme.