Remote management

Remote management (SCADA)

Prin remote management se intelege :

  1. controlul si vizualizarea datelor,senzorilor, parametrilor
  2. proceselor in desfasurare  a unei instalatii 
  3. controlul , modificare proceselor in desfasurare 

O asemenea instalatie  poate fi una complexa cum ar fi ; o cladire inteligenta, o statie de epurare, o hidrocentrale . O  instalatie simpla poate fi : o sera instalatie de irigare, un cazan termic, sau o camera frig. Instalatii la care se pot controla parametri, vizualiza si modifica date, depanare soft.Uneori  o monitorizare si un control de la distanta a acestor parametri face diferenta dintre profit sau pierdere, randament ridicat, gestionarea corecta a resurselor energetice, materiale, umane.

Stim ca nu se poate ca un specialist sa stea 24 /7 ore langa o instalatie. De obicei persoanele care fac acest lucru (paznici,personal nespecializat) nu au cunostintele necesare pentru a lua decizii. In cazul unei avarii sau situatii neprevazute , timpul pana la remedierea situatiei  insemna bani pierduti.O investitie intr-un sistem de monitorizare   poate insemna un castig .

Prin dispozitivele Remote management se pot evita total aceste situatii.  De asemenea se pot vizualiza si controla instalatiile. Ce e mai important e ca interventia se poate face rapidcu costuri reduse.

Pentru solutii pertinente contactati-ne